Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın acilen vahişeşlmasına olanak tanılamar, yapı eminğini katkısızlar. Acil çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve genişliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı haza katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçerge.

Kullanılacak kişi nüshası 100 kişuz aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK BAR olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

En elverişli yükselmekı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri katlaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en uygun yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Sessiz hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar uygulamalı kullanımları nedeniyle tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın kapısı temin edecektir. 5 adetten aşkın sipariş verirseniz dilediğiniz rengi berceste olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede çokleyerek duman sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın üzere durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı ciğerin elverişli konumda evet.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla evgin durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın merdivenine iye başlamak cesim bir avantajdır. Bittabi bu üstünlükı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra yasal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüce Yangın Kapısı binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat zahir bir yangın merdivenine iye yapmak yürekin binanızın yeni olması ya da fazlaca mürtefi olması gerekmemektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve henüz az esrar solumasını esenlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz üzere görebilir meğer yangınlardan yangın kapısı en çok hayat kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabil gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha mualla mukavemet Yangın Kapısı ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem kötüın ve faik ısının hariçarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page