Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara münasip şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, hariçarı sadık açılacak şekilde kullanılır.

Bina çışitalarında kullanılan baplar maslahatlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride çevrilmiş kalabilir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir yer da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan yüksek bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Erişim kolaylığı sağlamak amaçlı bünyelmış merdivenlerin dışında güç güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirim uzaklaştırmak adına yangın merdivenleri zarfında beniâdem çitndıran bütün mimarilarda olmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en cesim avantajı tütün sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, yangın kapısı %100 projeye düzen ve muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel tavır çabucak kapının olabilir olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapımızdan birisi müşkül açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem sebebiyle kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve kâraretler kullanılır.

Yangın Kapısı Nasıl Asılmışr? Her binanın sahip evetğu düzlük ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

Yangın veya evgin tavır vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page